Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Se pun în vânzare biletele pentru concertul Rammstein

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Se pun în vânzare biletele pentru concertul Rammstein Share Se pun în vânzare biletele pentru concertul Rammstein


Pe **1 noiembrie**, de la ora 10.00, se pun în vânzare biletele la unul dintre cele mai așteptate show-uri ale anului viitor. **Rammstein** se întoarce în România în data de **28 iulie 2013**, în cadrul **Rock The City**, festivalul care adună laolaltă cele mai mari nume ale rock-ului mondial.

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc în 27 si 28 iulie, la **Romexpo**, Bucureşti.

După prima apariție la București (Sonisphere 2010), **trupa germană tanz-metal** a câștigat și mai mulți fani în România, pentru că după un concert Rammstein povestești zile în șir despre cum a fost și încerci să fredonezi muzica germanilor timp de câteva săptămâni. Impactul este atât de puternic pentru că Rammstein este o îmbinare perfectă de muzică, energie, forță și spectacol.

Catalogată ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume (a atras atenția chiar marilor regizori de film ai lumii, care au implicat trupa în diverse proiecte), Rammstein atrage atât prin formă, cât și prin conținut. În afară de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzită mereu surprinzătoare, măștile cu diferite conotații, plecările prin mulțime și atmosfera incredibilă, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupă, făcându-l, practic, parte în spectacol.
Continuând principiul “alte trupe cântă, Rammstein arde!”, Rammstein revine la București în 2013, cu un nou spectacol, numai la Rock The City!

Înainte de a anunța line up-ul complet, organizatorii vin cu o surpriză pentru fanii Rammstein: **primele 2000 de bilete au reducere de 20%**!

Biletele se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută