Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Pizza Tonight

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pizza Tonight Share Pizza Tonight


Dacă și tie ţi se întâmplă să vrei într-o seară să alternezi meniul clasic cu care ești obișnuit, cu o specialitate italiană, înseamnă că vei aprecia recomandarea noastră. Pentru că și nouă ne place mâncarea italiană, în special pizza, îţi vom spune un secret: trebuie să încerci o pizza din meniul Tonight.

Restaurant-pizzeriile Tonight există în România încă din 1995 (judeţul Bistriţa), iar în Cluj din 2010. Poate vă întrebaţi de ce tocmai Tonight. Ei bine, răspunsul este foarte simplu: dacă apreciaţi o pizza bine gătită, pregătită după reţete tradiţionale, din cele mai proaspete și gustoase ingrediente, atunci Tonight este fără îndoială locul în care trebuie să gustaţi o adevărată pizza italiană. Un alt aspect important când vine vorba de pizzeriile Tonight este faptul că aici nu se servește ketchup, pizza fiind suficient de suculentă pentru a nu necesita sucuri contrafăcute.

Meniul Tonight este unul din cele mai bogate în sortimente de pizza din oraș, clienţii având posibilitatea de a opta fie pentru clasicele Pizza Peperoni, Pizza Prosciutto sau Prosciutto & Funghi, Diavola sau Hawai, până la sortimente inedite ca de exemplu Pizza Sîngeorz.ro, ușor picantă, San Valentino sau Ungurească cu salam unguresc, porumb și ciuperci, Pizza Romană, Barlege sau Verdura, cu dovlecel, vinete, ciuperci și felii de parmezan. Gustările, platourile, salatele fresh, pastele variate, specialităţile din carne de vită sau de pui, supele, preparatele tradiţionale sau cele la comandă, precum și deserturile reprezintă o alternativă deosebit de gustoasă la sortimentele de pizza.

– Tonight Restaurant – Pizzerie
– Calea Turzii 160 (din jos de peco MOL)
– Tel: +40 756 198 581
– www.tonight.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută