Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Obento (Japanese Food Box)

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Obento (Japanese Food Box) Share Obento (Japanese Food Box)


Pentru că alimentația corectă și sănătoasă reprezintă un aspect deosebit de important al traiului nostru cotidian, trebuie să vă recomandăm preparatele specifice bucătăriei japoneze, mâncăruri lejere, sănătoase, gustoase și bineînțeles foarte sățioase.

La Obento (Japanese Food Box) gama de mâncăruri japoneze este deosebit de vastă, meniul variat fiind bazat în proporție de 100% pe mâncăruri japoneze, astfel încât puteți opta fie pentru sushi (Uramaki, Makizushi, Nigiri), fie pentru mâncăruri gătite în stil japonez (Chicken & Rice Bowl – Teriyaki, Amazu sau Katsu, Chicken & Fried Rice – Karaage, Yakiniku sau Katsu, somon sau pui prăjit în stil japonez), supe (supă cu chiftele din somon, supă miso, supă cu legume) salate și deserturi (banana pane cu ciocolată etse un adevărat răsfăț culinar).

Periodic, siteul obento.ro este actualizat cu noi și noi preparate și bineînțeles cu oferte actractive, pe noi cucerindu-ne Sushi Platterul (recomandarea OBENTO pentru sâmbătă seara) și meniurile săptămânii. Despre Obento trebuie să mai știți că vă pune la dispoziție servicii de catering și delivery prompte, prin care aveți posibilitatea de a vă comanda o mâncare delicioasă de marți până vineri între orele 11.00 – 19.00, dar și sâmbătă între orele 14.00-21.00. Livrarea comenzilor se face la adresa solicitată de client, însă, acestea se pot ridica și personal, de la sediul Obento, situat într-o zonă centrală și accesibilă (strada C. Brâncuși).

– OBENTO (Japanese Food Box)
– Constantin Brâncuși 18
– Tel: +40 264 403 115; +40 753 102 094
– E-mail: comenzi@obento.ro
– www.obento.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută