Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/11/2012
Arhiva Zile si Nopti

Caravana BookLand ajunge la Iasi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Caravana BookLand ajunge la Iasi Share Caravana BookLand ajunge la Iasi


Caravana BookLand isi va deschide portile joi, 1 noiembrie, in Centrul Comercial Iullius Mall din Iasi, unde va ramane pana la sfarsitul saptamanii: duminica, 11 noiembrie. Ineditul targ urban de carte BookLand te asteapta la mall, la tine in oras, cu o multime de surprize, oferte speciale, tombole si promotii, la playlistul de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, pe care il are pregatit.

„Intotdeauna, Iulius Mall a incurajat si a sprijinit evenimentele culturale, foarte apreciate, de altfel, de publicul iesean. Suntem convinsi ca si aceasta a doua editie consecutiva a Caravanei BookLand in Iulius Mall Iasi va atrage un public numeros, interesat de lectura si avid de informatii”, a declarat Liliana Grecu, Marketing Manager Iulius Mall Iasi.

BookLand aduce cartea, cultura si arta acolo unde oamenii sunt deja! Iubitorii de evenimente culturale si nu numai, sunt asteptati cu expozitii de pictura, sculptura si seri de lectura publica, chiar acolo unde isi fac si cumparaturile: in Iullius Mall, ca sa nu se abata prea mult din drum.

„Suntem nerabdatori sa ne intoarcem la Iasi, unde ne-am facut multi prieteni cu ocazia editiei trecute. Publicul iesean, un public avid de cultura, ne-a primit la prima editie cu caldura si entuziasm. Suntem siguri ca si de aceasta data va fi la fel si ne vom distra excelent impreuna.” – Sorin Lucaci, coordonator al Caravanei BookLand.

Te asteptam cu drag in Iullius Mall sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

### Despre BookLand

**Caravana BookLand**

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

### Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută