Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

SoNoRo „Love Unlimited”, expoziţie de fotografie şi proiecţii video

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SoNoRo „Love Unlimited”, expoziţie de fotografie şi proiecţii video Share SoNoRo „Love Unlimited”, expoziţie de fotografie şi proiecţii video


Festivalul Internaţional de **Muzică de Cameră SoNoRo** a pregătit pentru publicul celei de-a VII-a ediţii, desfăşurată sub semnul iubirii, atât concerte susţinute de muzicieni de excepţie, cât şi o multitudine de evenimente conexe.

Începând cu 15 noiembrie şi până pe 21 noiembrie 2012, expoziţia de fotografie „Love Unlimited”, cu o selecţie de 38 de lucrări ale fotografilor **Voicu Bojan**, **Vlad Eftenie** şi **Cornel Lazia**, va fi găzduită de Sala de Oaspeţi a **Muzeului Ţăranului Român**.

În perioada 24 noiembrie – 2 decembrie, expoziţia va fi deschisă publicului şi la **Cluj-Napoca**, la Sala Mare a Casei TIFF. Festivalul va continua anul acesta, sub egida „Tineri la repetiţie” tradiţia repetiţiilor deschise pentru elevii şi studenţii din Bucureşti.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută