Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

“Minte-mă frumos”, cel mai profitabil film românesc al ultimilor ani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Minte-mă frumos”, cel mai profitabil film românesc al ultimilor ani Share “Minte-mă frumos”, cel mai profitabil film românesc al ultimilor ani


Comedia romantică **Minte-mă frumos** a devenit în urma acestui weekend **cel mai profitabil film românesc** al ultimilor ani, după ce a adus în sălile de cinema nu mai puțin de 14.011 spectatori şi venituri record de **229.000 RON**.

Minte-mă frumos surclasează prin încasările sale atât succesul înregistrat de producția românească **Despre oameni și melci**, a cărui lansare a cumulat venituri de aproximativ 200.000 de RON, precum și debutul filmului **Eu când vreau să fluier, fluier**, care a adunat în box office-ul de lansare suma de 112.000 RON.

Lansat simultan în 31 de cinematografe din 19 orașe, filmul **Minte-mă frumos** este o producție MediaPro Pictures, regizată de Iura Luncașu cu **Andi Vasluianu**, **Diana Dumitrescu**, Marius Damian, Antoaneta Zaharia și **Loredana Groza** în rolurile principale.

După premiera de vinerea aceasta de la CinemaPRO, echipa filmului Minte-mă frumos a susținut un turneu în orașele Timișoara, Arad și Cluj, toate spectacolele culminând cu aplauze la scenă deschisă și sesiuni prelungite de autografe.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută