Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

BZN revine la Bucureşti cu un concert de sarbatori!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii BZN revine la Bucureşti cu un concert de sarbatori! Share BZN revine la Bucureşti cu un concert de sarbatori!


De Moş Nicolae, indragita trupa **BZN** revine pe scena **Sălii Palatului** cu un concert special. Dacă în cadrul celor două spectacole i-au încântat pe români cu melodiile care i-au făcut celebri, pentru spectacolul din 6 decembrie olandezii pregătesc multe surprize.

De la vestimentaţiile spectaculoase, lumini şi decoruri, până la playlist-ul din care nu vor lipsi piese specifice sărbătorilor de iarnă precum: „Gingle Bells”, „I’m Dreaming of a White Christmas”, „Let it Snow”, BZN promit o seară magică.

Biletele se pot achiziţiona din următoarele puncte de vânzare: Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Diverta, Muzica, magazinele Vodafone. Online, acestea se pot achiziţiona de pe www.Biletoo.ro, www.MyTicket.ro şi www.Eventim.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută