Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Biserica Neagră trece la programul de iarnă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Biserica Neagră trece la programul de iarnă Share Biserica Neagră trece la programul de iarnă


Începând cu 1 noiembrie 2012, vizitarea Bisericii Negre se va face după programul de iarnă, conform anunţului din luna mai făcut de Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braţov. Astfel programul de vizitare va fi de marţi până sâmbătă de la ora 10:00 la 15:00, iar duminica de la ora 12:00 la 15:00, lunea biserica fiind închisă.

Biserica Neagră va fi închisă vizitatorilor în următoarele zile: 31 octombrie, 6 şi 7 noiembrie, 24, 25, 26 şi 31 decembrie; însă va fi deschisă spre vizitare de sărbătorile legale care nu cad în ziua de luni, cum ar fi 1 decembrie.

„Previziunile noastre în ceea ce priveşte afluxul de vizitatori în diferitele perioade ale anului s-au confirmat şi astfel în intervalul mai – octombrie 2012 Biserica Neagră a fost vizitată de aproximativ 149.000 turişti, cu 25.000 mai mulţi decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. S-a observat o scădere considerabilă a numărului de vizitatori în luna octombrie faţă de lunile precedente, trecerea la programul de iarnă ţinând astfel cont şi de eficienţa programului de lucru al angajaţilor, având în vedere şi faptul că pe perioada rece temperatura ajunge şi la zero grade Celsius în biserică”, a declarat prim-preotul Christian Plajer.

În continuare turiştii care doresc să plece cu o amintire de la Biserica Neagră pot achiziţiona fotocardul, pe suport USB, care conţine o colecţie de 70 de poze digitale la mare rezoluţie şi o panoramă interioară a bisericii, la preţul de 40 lei de la casa de bilete.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută