Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Narghila Underground Lounge

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Narghila Underground Lounge Share Narghila Underground Lounge


O altă lume…o lume în care tu ești răsfățatul, în care tu intri si nu vei mai dori să ieși niciodată! Pentru tine am creat Narghila Underground Lounge , cu un design nou, o altă abordare, unde muzica electronică e la ea acasă.

Aici, ritmurile variate te încântă, shot-urile te încălzesc, cocktail-urile te îndulcesc, narghila te relaxează, iar tie îți rămâne doar să îți dai întâlnire cu gașca de prieteni pentru a petrece în fiecare joi, vineri și sâmbătă alături cu cei mai talentați DJ. Avem seri tematice: Joi- WE LOVE TO DISCO, Vineri- CLUBING NIGHT, sâmbătă-SATURDAY COCKTAIL MIX.

Și mai e ceva, Narhila Underground Lounge este deschis în fiecare zi de la ora 14.00 pentru ca tu să poți savura o cafeluță în timpul zilei sau să te relaxezi la un pahar de vin după o zi grea de muncă. Fiesta în timpul nopții, siesta în timpul zilei Narghila Underground Lounge te așteaptă pe strada Vasile Lucaciu, nr.4, underground(la subsol). Rezervări: 0755.321.700

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută