Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Film despre James Brown

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Film despre James Brown Share Film despre James Brown


**Mick Jagger**, solistul trupei The Rolling Stones, va produce un film despre viaţa şi cariera cântăreţului american de muzică soul James Brown. Acest proiect cinematografic beneficiază de susţinerea familiei cântăreţului.

Mick Jagger s-a asociat pentru a produce noul film cu veteranul de la Hollywood **Brian Grazer**. Grazer lucrează la acest film de mulţi ani şi intenţiona să atribuie rolul principal chiar lui James Brown, însă cântăreţul a murit în 2006, înainte ca lungmetrajul să intre în preproducţie.

**James Brown**, printre ale cărui hituri se numără “Living in America”, “Papa’s Got a Brand New Bag” şi “I Got You (I Feel Good)”, a în 2006, la vârsta de 73 de ani, din cauza unei insuficienţe cardiace provocate de o pneumonie. Cariera lui muzicală s-a întins pe durata a şase decenii, iar Brown este recunoscut drept unul dintre cei mai dinamici artişti pe scenă din istoria muzicii americane.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută