Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Demonstrație de gătit cu rețete raw vegane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Demonstrație de gătit cu rețete raw vegane Share Demonstrație de gătit cu rețete raw vegane


Alimentaţia **raw vegană** a început să cucerească din ce în ce mai mult inimile pasionaţilor de produse naturiste si lifestyle sănătos. Însă o astfel de dietă poate părea teribil de greu de adoptat, dar mai ales de urmat, iar ca efectele spectaculoase să fie simţite din plin, trebuie să vă informaţi foarte bine înainte de a face pasul.

Demonstraţia de gătit a Ligiei Pop va avea loc joi, 1 noiembrie, la **Grand Hotel Continental** începând cu ora 19.00. Evenimentul va fi bazat pe volumul „**Rețete Vegane Fără Foc**” al Ligiei, prima carte ce aduce în atenția publicului românesc stilul de alimentație raw vegan.

Demonstrația de gătit va fi realizată de autoare alături de Izabela Pănescu, iar la evenimentul ce va dezbate un astfel de stil de alimentație vor mai participa Iren Arsene și Alexandru Micu. Rețetele din cartea **Ligiei Pop** nu sunt doar sănătoase, ci și foarte gustoase, iar participanții la eveniment se vor putea convinge de acest lucru prin bufetul asigurat de cofetăria Ostraw și restaurantul Rawdia.

**Intrarea la eveniment este liberă!**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută