Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Recomandare de pe grătare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandare de pe grătare Share Recomandare de pe grătare


Restaurantul Blue Sun, din incinta hotelului Galaţi Centrum, are loc în această toamnă o stagiune de evenimente culinare. Am fost oaspeţi la seara japoneză (Sushi Time)- cu preparate realizate sub atenta supraveghere a chef-ului Nichi Mărăcine, singurul bucătar din Galaţi cu o experienţă de doi ani în Japonia. A urmat seara argentiniană- Viva el Tango, unde preparatele
pe bază de carne de vită au fost însoţite de un excelent program de dans argentinian autentic. Orientul apropiat a fost şi el prezent în calendarul evenimentelor culinare cu o seară a Seducţiilor Orientale.

S-au putut gusta preparate din şase ţări (Turcia, Israel, Liban, Maroc, Siria, Tunisia), fiecare cu aroma sa specifică. Evenimentele au loc în fiecare seară de joi, iar ultima la care am participat a avut ca temă preparatele la gătar. Ne-au plăcut frigăruile de miel şi vită, cotletul de porc cu ananas şi quesadilla. Surpriza a constituit-o desertul care a fost, aţi ghicit, la grătar. Frigăruile de fructe pe grătar cu înghetaţă de vanilie şi topping de fructe au fost un deliciu. În continuare, la Blue Sun puteţi rezerva locuri la următoarele seri tematice: Regal Vânătoresc, Sărbătoarea Vegan Daz, Croazieră Culinară Mediteraneană, Poveşti Pescăreşti, Wine Taste sau Romanus Festum.

– BLUE SUN
– str. Domnească nr. 12, Galaţi (incinta hotelului Galaţi Centrum)
– 0236/460.040

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută