Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Circul Acquatico Bellucci la Braşov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Circul Acquatico Bellucci la Braşov Share Circul Acquatico Bellucci la Braşov


De ieri avem onoarea să găzduim la Braşov Circul Acquatico Bellucci, instituţie de care ne putem bucura pînă pe 5 noiembrie 2012. Tabăra familie Bellucci-Medini îşi are sediul în parcarea centrului comercial Carrefour (Calea Bucureşti, nr. 107), prezentînd în fiecare zi un spectacol de la ora 18:00, iar sîmbăta şi duminica sunt două spectacole, unul de la orele 15:30 şi al doilea de la ora 18:00.

Am fost aseară la primul spectacol şi vă asigur că merită văzuţi. Nu mai fusesem la circ din copilărie, dar nici acum nu m-am simţit copil, pentru că Circul Acquatico Bellucci are un program divers pentru toate vîrstele, aşa că vă puteţi duce la spectacolele lor şi cu copiii, şi cu prietenii, şi cu colegii de serviciu, de clasă sau de facultate.

Spectacolul e gîndit ca o poveste (în limba română!), dar această poveste a căutării fericirii fără sfîrşit include şi cuprinde şi multe momente de legătură, interacţiunea cu publicul fiind la fel de importantă ca şi naraţiunea poveştii piraţilor şi căpitanului. Artiştii îi atrag în jocul lor şi pe copii, şi pe maturi, interpretează acrobaţii pe care le pot face doar gimnaştii de mare performanţă. În pauză putem vizita şi grădina zoologică a circului, unde vedem animalele care vor deveni artişti imediat după pauză, în partea a doua a spectacolului: iguane şi şerpi, doi porci spinoşi şi broaşte ţestoase uriaşe, pelicani haioşi şi pinguini foarte faini, un leu marin foarte puternic şi un hipopotam pigmeu dansator şi îndrăgostit, care o tot pupă pe dresoare, dar şi crocodili şi aligatori bine dresaţi. Cît despre artiştii italieni de circ – sunt foarte simpatici şi profesionişti adevăraţi – dar trebuie să vă duceţi să-i vedeţi, nu să vi-i… povestesc eu.

Circul Acquatico Bellucci este cîştigător al Leului de Aur la Festivalul Internaţional de Artă a Circului din Bucureşti, ediţia a IV-a, 2012, precum şi a categoriilor Regie, Costume, Scenariu şi Decor. Merită să-i vedeţi – mai au spectacole pînă pe 5 noiembrie sub Tîmpa!

– În parcarea Carrefour (Calea Bucureşti, nr. 107)
– pînă pe 5 noiembrie 2012
– Zilnic, ora 18:00, sîmbătă şi duminică: 15:30 şi 18:00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută