Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Apple a lansat şi dat spre vânzare noile iPad Mini, iMac, MacBook Pro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Apple a lansat şi dat spre vânzare noile iPad Mini, iMac, MacBook Pro Share Apple a lansat şi dat spre vânzare noile iPad Mini, iMac, MacBook Pro


Compania **Apple** a prezentat săptămâna aceasta o serie de mai multe produse noi, printre care iPad Mini, a patra generaţie iPad, noul iMac, MacMini şi MacBook Pro. Acestea se vor pune în vânzare, prin precomandă astăzi, pe 26 octombrie şi vor ajunge la destinatari în aproximativ 2 săptămâni de la data comenzii.

La fel ca în cazul versiunii în miniatură a playerului digital Apple, **iPad Mini** oferă utilizatorilor aceeaşi funcţionalitate ca un iPad standard, însă la o dimeniune redusă, care o face mai uşor de transportat. Mini va avea o grosime de 7,2 milimetri şi o greutate de circa 300 de grame. Ecranul noii tablete, de 7,9 inci (20 cm) va avea însă aceeaşi rezoluţie ca şi iPadul original.

Versiunea mai mică va avea aceeaşi durată de 10 ore de utilizare ca predecesorul de dimensiuni normale, dar aceasta va fi cea mai mică baterie produsă vreodată, potrivit Apple. Pentru această versiune doritorii vor scoate din buzunar 329 de dolari.
**iPad 4**, va avea un nou cip, numit A6X, şi capacităţi grafice de două ori mai mari.

Tableta va avea o baterie cu durată de viaţă similară cu versiunea anterioară, de 10 ore, conexiune WiFi de două ori mai rapidă decât iPad 3 şi noul conector Lightning al Apple. Pentru această versiune doritorii vor scoate din buzunar

Noul **MacBook Pro** a fost prezentat şi el, însă singura îmbunătăţire considerabilă este că va avea o grosime mai mică de un inci (2,54 cm), cu o greutate de aproape 1,6 kilograme, cu 20% mai uşor ca actuala versiune şi va putea fi achiziţionat la preţul de 1699 de dolari.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută