Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Unitate, diversitate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unitate, diversitate Share Unitate, diversitate


Aromată, delicioasă și inovativă, săptămâna friguroasă aduce evenimente speciale atât prin natura lor cât și datorită publicului căruia li se adresează. De la liceeni care concurează la Balul Liceelor, sau tineri nonconformiști creativi, până la publicul meloman care se lasă ușor atins de unicitatea sublimă a unui concert la Filarmonică. Doze tot mai mari de creativitate își fac apariția pe scena urbană, prin evenimente de nișă, dar și evenimente care n-au cum să nu fie pe placul tuturor.

Gurmanzii se pot bucura zilele acestea de Festivalul Gulașului și Pălincii, de la Pensiunea Anette (sat Covaci), sau de o seară italiană cu preparate specifice, servite într-o atmosferă boemă, în paralel cu o proiecție de film italian, la Cărturești, duminică. Înainte de asta, crema advertisingului planetar se amestecă la Capitol și se oferă devoratorilor de publicitate, în noaptea din an- tradiție deja, dedicată lor, dar și celor care vor să-și înfrângă teama de reclame, sau momentul care întrerupe un film bun.

”Pauza de publicitate” va dura de data aceasta 7 ore, sâmbătă. În aceeași zi, însetați de diversitate, putem urmări în aer liber proiecții pe ecran gonfl abil de 9 metri, sub titlul de World Music Films, ca să vedem ce mai fac și cum fac brazilienii, sirienii, indienii, turcii și alte diferite popoare din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. E o săptămână ”full” și revine și The Full Monty. Dacă nu ați văzut filmul, merită!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută