Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Specialități Irlandeze la Irish & Music Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Specialități Irlandeze la Irish & Music Pub Share Specialități Irlandeze la Irish & Music Pub


Fâșii de pește în crustă crocantă de bere, cartofi wedges și sos maioneză. Inele de ceapă în crustă crocantă, sos chilli sweet. Costițe de purcel coapte încetișor, servite altături de varză mixtă, scăzută cu reducție de chilli, mere și citrice. Nu, nu ați greșit rubrica, este fără îndoială pagina în care vorbim despre mâncare, tocmai din acest motiv am decis că prezentările pot urma și după o scurtă trecere în revistă a câtorva preparate absolut specifice Pub-ului. Pentru că, așa cum poate ați ghicit, toate bunătățile enumerate mai sus le găsiți în meniul Irish & Music Pub, alături de multe alte mâncăruri pe care le puteți savura doar aici.

Fie că v-a rămas gândul la celebrele sandwich-uri irlandeze (preferatul meu este cel mai nou sortiment, O’Toast, care conține mozzarella fină, salam, cârnat, roșii și salată, ingredientele fiind așezate între felii de pâine presate în toaster), la pastele delicioase (parcă ar merge o porție de Penne Absolut cu vodkă), fie că aveți chef de o ieșire cu prietenii care se lasă invariabil cu o comandă serioasă de pizza și bere, la Irish & Music Pub, situat pe Horea numărul 5, orice sortiment de mâncare ați alege un lucru e cert: nu vă veți ridica de la masă nesătui. Și asta pentru că, pe cât sunt de gustoase, proaspete și sănătoase mâncărurile, pe atât de sățioase, ca să nu spunem de-a dreptul consistente, sunt porțiile.

Și pentru că tot vorbim de un restaurant cu specific irlandez, unde pofta de mâncare nu vine niciodată singură, cea de băutură urmând-o îndeaproape, la Irish & Music Pub nu se poate să nu savurați o bere proaspătă, desigur, irlandeză, sau, după preferințe, 100% românească!

– Irish & Music Pub
– Horea 5
– Orar: L-S: 10.00 – 04.00, D: 18.00 – 04.00
– www.irishmusicpub.ro
– Tel: +40 768.504.072

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută