Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantul Allegria (în incinta Vilei Rosa)

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantul Allegria (în incinta Vilei Rosa) Share Restaurantul Allegria (în incinta Vilei Rosa)


Din când în când diversificarea experiențelor culinare este foarte bine venită, cu atât mai mult cu cât în Cluj sunt atât de multe localuri unde se poate servi masa, fie că vorbim de micul dejun, de prânz sau de cină, încât e păcat să nu experimentăm. În cazul în care nu ați avut până acum ocazia de a gusta delicioasele preparate servite la restaurantul cu specific internațional Allegria, situat pe strada Frunzișului la numărul 4, în incita Vilei Rosa, vă recomandăm să faceți negreșit o vizită acestui local.

Într-un decor stilat, amenajat cu mult bun gust, puteți servi de luni până sâmbătă cele mai diverse preparate din bucătăria internațională. De la șalăul parizian, păstrăvul în făină de mălai, tochitura clujeană (cotlet, piept de pui, cârnați, bacon, mămăligă, usturoi) sau rulada de pui Haifa cu cremzli (piept de pui, bacon, ciuperci, mozzarella, cartofi și ouă) până la cotletul de porc caramelizat, servit cu fasole verde, salata Caprese și salata Allegria (cu șuncă, roșii cherry, castraveți și porumb), oferta culinară a restaurantului Allegria este foarte bogată, satisfăcând și cele mai pretențioase gusturi.

Sunteți așadar așteptați la restaurantul Allergia, fie la o masă de prânz business sau o cină romantică, iar dacă sunteți în căutarea unei locații în vederea organizării unor evenimente private (mese festive, seminarii, nunți, botezuri sau conferințe), acesta este locul perfect pentru astfel de ocazii!

– Restaurant Allegria
– Frunzișului 4
– Tel : +40 264 425 507; +40 747 111 961
– office@vilarosa.ro
– www.vilarosa.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută