Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Noi nu avem sărbători?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noi nu avem sărbători? Share Noi nu avem sărbători?


Cu siguranță nu sunt singura care a observat că toată lumea caută motive de sărbătoare. Nu e nimic rău în asta, atâta timp cât ne amintim să mai aruncăm o privire și prin curtea proprie. Zilele astea, orașul suferă de sufocare mai mult decât oricând. Sărbătorim cafeaua, toamna, crizantemele, vinul, dulceața, iar lista poate continua cu o serie nesfârșită de festivaluri și evenimente. Toate bune până aici.

Ne mai revenim din amorțeala zilelor ploioase și intrăm în rând cu lumea dacă se poate spune așa. Numai că de multe ori ne dăm în vânt după sărbătorile altora mai tare decât ar trebui. Suntem surprinși când ajungem prin vreun colț de țară și lumea încă mai păstrează tradiții și obiceiuri. Dar pe noi ce ne împiedică să facem același lucru? Îmbrățișăm cu drag petrecerile de Halloween sau Ziua Recunoștinței și admir deschiderea oamenilor către lucruri noi, însă haideți să nu lăsăm noul să pună stăpânire pe noi.

Până una alta, încheiem luna octombrie cu dovleci sculptați și fantome prietenoase și dacă tot căutăm motive de sărbătoare atunci vă propun ca la fi nalul lunii viitoare să vă ghiciți de sortit și să alungați spiritele rele cu usturoi. Ziua Sfântului Andrei este ocazia perfectă pentru asta, dar asta e doar o idee. Până atunci, le luăm pe rând și petrecem Zile și Nopți cu voie bună.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută