Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

James Blunt renunţă la cariera muzicală. Motivele artistului.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii James Blunt renunţă la cariera muzicală. Motivele artistului. Share James Blunt renunţă la cariera muzicală. Motivele artistului.


Fost militar în garda regală britanică şi participant la operaţiunile militare din Kosovo, James Blunt nu mai pare interesat de cariera muzicală şi a declarat că nu intenţionează să mai compună cântece.

**James Blunt**, în vârstă de 38 de ani, a vândut peste 11 milioane de copii ale albumului său “Back to Bedlam”, lansat în 2005, care include piesa **You’re Beautiful**, devenită un hit internaţional şi răsplătită cu premiul **Grammy**.

De la debutul său artistic, James Blunt a fost recompensat cu două trofee Brit, unul pentru cel mai bun artist britanic, iar celălalt, pentru cel mai bun material pop.

Cu toate acestea, artistul a subliniat că nu are planuri să compună ceva nou, şi că vrea să se relaxeze, motiv pentru care a petrecut ceva timp în Ibiza, acolo unde are şi o casă de vacanţă.

Cel mai recent album lansat de James Blunt se intitulează **Some Kind Of Trouble** şi a apărut pe piaţă în 2010.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută