Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bond se întoarce: Skyfall în cinematografele din România!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bond se întoarce: Skyfall în cinematografele din România! Share Bond se întoarce: Skyfall în cinematografele din România!


Cea mai longevivă franciză din istorie continuă cu „007: **Coordonata Skyfal**, cel mai lung film **James Bond** din istorie: 142 de minute de acţiune cu **Daniel Craig** în rolul principal.

Loialitatea lui Bond faţă de M (interpretată de Judi Dench) este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească.

Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereuşite, care pun astfel în pericol anonimatul agenţilor secreţi din întreaga lume.

**Sediul MI6** este atacat, iar M este astfel forţată să mute agenţia. În urma acestor evenimente, autoritatea şi funcţia sa sunt ameninţate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul preşedinte al Comitetului de Inteligenţă şi Securitate. În aceste condiţii, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond.

Cea de-a **23-a producţie** din seria celei mai lungi francize de film din istoria cinematografiei este şi una dintre cele mai bine apreciate. Cei de la The Guardian, Daily Mail sau The Telegraph au scris deja primele recenzii, in care lauda **Skyfall** şi îl numesc unul dintre cele mai bune filme cu James Bond din istorie.

După **50 de ani** de experienţă, se pare că producătorii au găsit reţeta perfectă: o punere în scenă memorabilă, un erou negativ genial interpretat de Javier Bardem şi un James Bond autoritar, aşa cum ştie perfect să-l joace Daniel Craig.

Filmul marchează împlinirea a 50 de ani de la lansarea primului lungmetraj din franciza “James Bond”. Cele 22 de filme “James Bond” realizate până în prezent au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari în SUA şi Canada şi de peste 3 miliarde de dolari în toată lumea, această serie fiind pe locul al treilea în clasamentul celor mai de succes francize cinematografice.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută