Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Trupa Depeche Mode revine la Bucureşti în 2013!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trupa Depeche Mode revine la Bucureşti în 2013! Share Trupa Depeche Mode revine la Bucureşti în 2013!


Trupa **Depeche Mode** revine la Bucureşti, pentru a susţine un concert pe **15 mai 2013**, pe Naţional Arena, în cadrul noului ei turneu mondial. Confirmarea concertului a fost făcută într-o conferinţă de presă, marţi, la Paris, de către membrii trupei. Clipul în care se specifică includerea României pe harta turneului mondial Depeche Mode poate fi urmărit pe site-ul oficial al grupului.

Partea europeană a noului turneu mondial al formaţiei Depeche Mode va debuta pe 7 mai, la **Tel Aviv**, şi se va încheia la Minsk, pe 29 iulie. Înainte de Bucureşti, Depeche Mode va concerta la Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai). După concertul din Capitală, trupa va cânta la Istanbul, pe 17 mai, la Belgrad, pe 19 mai, şi la Budapesta, pe 21 mai.

**Biletele** pentru concertul pe care trupa Depeche Mode îl va susţine în Bucureşti, la Naţional Arena, pe 15 mai 2013, vor fi puse în vânzare online pe **29 octombrie**. Înaintea turneului din America de Nord, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor susţine 34 de show-uri în 25 de ţări din Europa, în faţa a peste 1,5 milioane de fani.

Turneul va debuta pe 7 mai, cu un show în aer liber, în parcul Hayarkon din Tel Aviv. Alte destinaţii de concert ale trupei includ Stadionul Olimpic din Berlin, Stade de France din Paris, Stadionul Lokomotiv din Moscova şi Stadionul Olimpic din Roma, urmând ca turneul european să se încheie pe Minsk Arena, din Belarus, pe data de 29 iulie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută