Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

The White Rabbit and The Black Magic, petrecere de groază

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The White Rabbit and The Black Magic, petrecere de groază Share The White Rabbit and The Black Magic, petrecere de groază


Cârcotaşii încă mai fac comentarii răutăcioase la adresa **Halloween**-ului importat din State. Dacă vă hotărâţi totuşi să lăsaţi deoparte prejudecăţile şi să luaţi totul ca pe o simplă ocazie de distracţie vă recomandăm o petrecere cu tot tacâmul de sinistru inclus: de la activităţile din program până la posterul lugubru.

Sâmbăta aceasta, pe **27 octombrie**, are loc party-ul **The White Rabbit and The Black Magic**, la Sala Polivalentă. Noaptea de Halloween va începe destul de devreme, la ora 20:15, cu un calup de 14 **filme de animație și ficțiune**. Asta înseamnă peste o oră şi jumătate de proiecţii, organizate în foaierul Sălii Polivalente, pentru ca după orele 22:00 să se dezlănţuie iadul în sala cea mare a locaţiei cu un **line-up apocaliptic**, de peste 10 artişti diferiţi.

Printre ei se numără cele mai interesante nume ale scenei româneşti, Şuie Paparude neputând să lipsească. Lista întreagă o puteţi vedea pe [pagina de Facebook]( http://www.facebook.com/events/443546322363156/) a evenimentului sau pe [site-ul oficial]( http://www.whiterabbitblackmagic.ro/).

În concluzie, seara va fi plină ochi de muzică, proiecţii de film internaţionale, lumini şi decoruri de poveste (sau de coşmar), alături de unii din cei mai titraţi artişti autohtoni sau de peste hotare. Petrecerea nu este una oarecare, având un **întreg concept** în spate. Dacă vă întrebaţi de ce un iepure alb în combinaţie cu magie neagră, ei bine, aflaţi că nu este doar un titlu care să sune bine şi interesant ci are o povestioară drept fundal. Pe aceasta o puteţi citi, când aveţi două minute libere, tot pe [site-ul petrecerii]( http://www.whiterabbitblackmagic.ro/).

**Biletele** pentru participarea la eveniment costă 30 de lei dacă sunt achiziţionate în avans sau 45 de lei, în seara evenimentului, la intrare. Dacă vreţi să optaţi pentru varianta mai economică, puteţi să mergeţi le cumpăraţi de pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, la Casieria Palatul Național al Copiilor București, la Casieria Metrou Unirii 1 București, cât și pe www.myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta din țară și în magazinul Ollie Gang Shop (Str. Blănari nr. 12, București).

**De asemenea, puteţi chiar să nu mai cumpăraţi bilet deloc şi să participaţi în schimb la concursul nostru, unde oferim 2 invitaţii!**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută