Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

The Ex la seria concertelor JADD

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Ex la seria concertelor JADD Share The Ex la seria concertelor JADD


Seria concertelor **JADD** ia o turnură spectaculoasa cu **The Ex**.

Facțiunea expansivă și plină de vervă a muzicii de avangardă, The Ex culminează de când s-au înființat, iar întrebările care se pun în ceea ce-i privește sunt: până unde se poate ajunge? Cât se poate extinde universul lor?

La asta răspund ei înșiși foarte simplu în fiecare concert. În 33 de ani de existență pe principiul muzicii făcute indiferent de rațiuni comerciale, cu sufletul și mintea deschise, The Ex au colaborat cu muzicieni proveniți din direcții deseori divergente printre care îi enumerăm pe Mats Gustafsson,** Ken Vandermark**, Steve Albini, **Fugazi**, Sonic Youth, **Tortoise**, Tom Cora, Konono No. 1, **Getatchew Mekuria**, Anne-James Chaton, **Jaap Blonk**, Instant Composers Pool.

Abordarea independentă a grupului și maniera în care își organizează concertele constituie un exemplu semnificativ și viguros pentru circuitul muzicii alternative. Au produs peste **25 de albume** și au ținut peste **1500 de concerte**, în toată lumea.

Evenimentul va avea loc marţi, **23 octombrie**, în club **Control** începând cu orele 21. În deschidere vor fi prezenţi cei de la Bernays Propaganda, iar **intrarea** costă **20** de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută