Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Tatuaţi fără milă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tatuaţi fără milă Share Tatuaţi fără milă


De la **rockeri** fără suflet la **hipsteri** fără replică de agăţat, tatuajele au fost şi vor fi mult timp de acum încolo cea mai eficientă uneltă de impresionat gagici.

Cu toate astea, am văzut şi **oameni tatuaţi** fără milă. Dar să explic puţin acest concept. Vara aceasta am tot frecventat diverse locuri în care te puteai relaxa, aşa numita piscină. De la doamne şi domnişoare la bărbaţi feroce, fiecare avea câte un tatuaj de etalat.

Însă, am văzut foarte mulţi bărbaţi care nu mai aveau piele liberă sau măcar un colţisor de piele neîntinată. Şi mă întrebam: oare veţi regreta la 50 de ani această decizie nesăbuită de a vă mutila corpul excesiv? Fie, trecând peste acest episod, a venit toamna, oamenii tot mai îmbrăcaţi, noroc că mai putem vedea pe la TV puţină piele. Şi ce să vezi, şi asta tatuată.

Trebuie să recunosc că am văzut un singur tatuaj la viaţa mea care să mă impresioneze. Eram cazată într-un oarecare hostel iar tipul de la receptie, cu un aer de surfer, puţin junkie, dar extraordinar de simpatic avea tatuat pe antebraţul stâng un convoi de circ – cu eleganţi, maimuţe şi toate cele. Atât de simplu, dar absolut memorabil. Oare ce-o mai face băiatul?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută