Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Expoziţia “Spiritul Carpaților”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expoziţia “Spiritul Carpaților” Share Expoziţia “Spiritul Carpaților”


O expoziție ce nu trebuie trecută cu vederea este cea a fotografului **Zoltán Nagy**. Deși are doar 24 de ani, Zoltan Nagy este unul dintre cei mai buni fotografi de natură din România.

Tânărul artist a câștigat locul I la Secțiunea fotoreportaj și locul 3 la Secțiunea artistică din cadrul **Salonului Național de Fotografie** pentru Tineret Fotogeografică, ediția a XVI-a.

**Spiritul Capaţilor** surprinde acele zone cheie din munţii Carpaţi, unde trăiesc marmotele, caprele neagre sau unde cresc orhideele sălbatice. Tânărul fotograf Zoltán Nagy aduce în „civilizaţie” nişte simboluri ale sălbăticiei din munţii româneşti, pe care, aşa cum el însuşi spune, *nu putem să le protejăm, dacă nu ştim de existenţa lor*

Expoziţia se derulează în cadrul proiectului **Zilele Culturale ale BNR – 2012** şi poate fi admirată în intervalul 17 octombrie-23 noiembrie la **Sediul BNR** Sala Mitiţă Constantinescu din **Str. Lipscani nr. 16**

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută