Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Anul 2015 readuce super eroi pe marile ecrane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Anul 2015 readuce super eroi pe marile ecrane Share Anul 2015 readuce super eroi pe marile ecrane


Fanii adaptărilor după **benzi desenate** au toate motivele să aştepte cu sufletul la gură anul 2015. Eroii **Marvel** vor (re)veni pe ecrane odată cu al treilea film cu **Iron Man**, a doua aventură a lui **Thor** (ambele în 3D), iar **Ant-man** îşi va face debutul cinematografic în filmul omonim, regizat de **Edgar Wright**

Vinovaţi de un 2015 promiţător în producţii cu super eroi sunt regizorii **Joss Whedon**, care tocmai a anunţat lansarea celei de-a doua părţi a celebrului **Avengers**, o colaborare pentru o nouă aventură Thor 3D şi Edgar Wright, care îl aduce în premieră pe Ant-man.

Producţia Ant-man, care va fi lansată în 2015, îl are ca protagonist pe biochimistul Dr. **Hank Pym**, care foloseste ultima sa descoperire, un grup de particule subatomice, pentru a crea o formulă menită să schimbe dimensiuni. Deși primul său test nu dă roade, el dezvoltă un instrument care îl ajută să se comunice şi să controleze insecte.

Distribuţia este încă necunoscută, dar regizorul promite ceva spectaculos, o adevărată aventură cu un cast pe măsură, aşa cum ne-a obişnuit.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută