Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Vedetele s-au întâlnit cu premiile la Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vedetele s-au întâlnit cu premiile la Sibiu Share Vedetele s-au întâlnit cu premiile la Sibiu


30.000 de spectatori s-au adunat în Piața Mare din Sibiu, la începutul lunii octombrie, pentru a se întâlni cu vedetele lor preferate. Ei au fredonat, au țipat și s-au bucurat alături de cei mai tari artiști ai momentului, care au venit în orașul de pe Cibin pentru a fi premiați pentru activitatea lor din ultimul an, în cadrul Media Music Awards.

Sibienii de toate vârstele și nu numai ei au ascultat cele mai noi și cunoscute piese ale ultimelor luni și i-au putut vedea live pe Smiley, Cătălin Dezbrăcatu, Alex Velea, Andra, Connect-R, Antonia și mulți alții.

Răsfățații publicului și a scenei și-au făcut simțită prezența la eveniment înveșmântați în costumații excentrice, de scenă, dar i-au lăsat mască pe cei prezenți după ce au coborât din mașini sofisticate, de epocă.

Și pentru că nu au venit la Sibiu degeaba, ei au cântat pentru publicul care i-a întâmpinat cu aplauze frenetice, dar și pentru a-și ridica premiile, în cadrul Galei Media Music Awards fiind înmânate 19 distincții: premiul „Best New Artist” , care a ajuns la Alex Mica, absent de la gală, „Best Song” şi „Fastest Climber”ajungând la Connect-R pentru arhicunoscuta melodie „Vara nu dorm”, „Best Female”și ”Fans Like Award” i-au fost decernate Antoniei, în timp ce „Best Featuring” lui CRBL feat. Helen. Tot în cadrul MMA, Alex Velea a primit „Kiss Award”, trupa Vunk feat Antonia s-au ales cu premiul „Best Rock”, datorită piesei „Pleacă”, Smiley fiind recomensat cu „Best Pop” pentru piesa „Dead Man Walking” și cu premiul „Best Male”. La rândul lor, Laurențiu Duță și Andreea Bănică au obținut premiul „Best Dance” acordat pentru piesa „Shining Heart”, în timp ce „Media Forest Award” i-a fost oferit Andrei. Nici participanții la Eurovision de anul acesta nu au fost dați uitării, pentru că „Best Online Trilulilu” a ajuns la trupa Mandinga datorită hitului „Zaleilah”.

Chiar dacă băieții de la Voltaj nu au venit la Sibiu pentru a-și ridica premiul – ”Best Group”, Guess Who a venit să ia „Best Hip Hop”, Inna primind, și ea, premiul Urban.ro. Și tot la capitolul ”Premii” s-a încadrat și Ellie White, care a obţinut „Best Come back”, Loredana fiind recompensată cu cea mai mare distincție:

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută