Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Pixels lansează album nou!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pixels lansează album nou! Share Pixels lansează album nou!


Trupa **The Pixels** se pregăteşte pentru lansarea unui nou album. Evenimentul va avea loc în club **Control**, iar băieţii ne promit un sound fresh, îmbunătăţit şi diferit graţie şi noii componenţe a trupei.

Pixels s-a remarcat în ultimii ani ca fiind un produs autohton de succes, asta fără să fie mainstream. Fondată în 2006, trupa a intrat pe piaţă cu un stil original, de nişă în care putem regăsi de la accente indie rock până la electro şi new wave.

Băieţii au crescut rapid în topul preferinţelor publicului, fiind prezenţi la numeroase evenimente şi festivaluri de anvergură precum **Delta Music Fest** sau **Coke Live** , unde au cântat pe aceeaşi scena cu Uncle, Sofa Surfers sau **Sophie Ellis Bextor**.

După lansarea primului album **Fire Exit** în 2008, băieţii revin cu **TKOVCTRL**, cel mai recent material discografic, care va fi lansat pe 20 octombrie în club **Control**, sala Berlin. Seara nu va fi lipsită de surprize, invitat special fiind **Han Drabur**. Intrarea la eveniment este 25 de lei şi include un CD sau 15 lei fără CD.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută