Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Noaptea Albă a Localurilor, ediţia II

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noaptea Albă a Localurilor, ediţia II Share Noaptea Albă a Localurilor, ediţia II


Cele mai tari localuri din afara centrului vechi vor sta deschise după programul lor obişnuit şi vor oferi cel mai bun preparat din meniu **gratuit**, aplicând totodată o ştampilă pe talonul participantului care le trece pragul în acea noapte. Pe http://koolhunt.raluk.ro/ va apărea în curand lista localurilor şi preparatele oferite gratuit de ele în **Noaptea Albă**.

Premiile vor fi oferite prin tragere la sorţi, liar participarea se face în funcţie de numărul de ştampile adunate în localurile
vizitate. Cu 6 ştampile, obţinute din 6 localuri diferite, participanţii vor intra în cursa pentru **Premiul Supriză Raluk**

La trei beri Heineken consumate (la preţul din meniu) pe parcursul Nopţii Albe, puteţi câştiga o **excursie** în **Amsterdam** pentru 2 persoane Premiile vor fi oferite prin **tragere la sorţi**, de la ora 2 noaptea, în berăria **Hanul cu Tei** de pe Lipscani 63-65.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută