Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Drum and Piano Project, sau când pianul clasic întâlneşte rock-ul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Drum and Piano Project, sau când pianul clasic întâlneşte rock-ul Share Drum and Piano Project, sau când pianul clasic întâlneşte rock-ul


Pe 3 noiembrie, **Sala Palatului** va găzdui un concert muzical inovator şi fascinant, o noutate pentru publicul nostru.
Este vorba despre un concept muzical inedit, **Drum and Piano**, una dintre cele mai spectaculoase părţi ale concertului **HAVASI Symphonic**

Ideea aparţine tânărului pianist, Havasi, care a vrut să vadă ce iese atunci când un toboşar de rock şi un pianist de muzică clasică se reunesc pe aceeaşi scenă. Aşa că alături de bunul său prieten, bateristul de origine maghiară, **Endi**, a iniţiat proiectul în discuţie.

Lucrul pentru Drum and Piano s-a finalizat în aproape doi ani, însă rezultatul este binemeritat şi le face cinste celor doi artişti de talie internaţională. Albumul este unul fără precedent, în care se armonizează două instrumente cu personalităţi diferite, puternice, dar care sună atât de bine împreună.

Una dintre piese, **Freedom** se bucură deja de un videoclip fabulos, pătrunzător care transmite multă emoţie şi energie şi care a fost apreciat ca fiind printre cele mai scumpe 50 de vidioclipuri din lume.

Publicul român are ocazia de a vedea bătălia instrumentelor pentru a doua oară. Anul trecut Havasi a susţinut primul concert la Sala Palatului, concert care s-a bucurat de un mare success, biletele fiind epuizate la scurt timp după ce au fost scoase spre vânzare.

Anul acesta cei doi artişti promit o confruntare mai amplă şi mai spectaculoasă, în care fiecare îşi va pune în valoare măiestria pentru un rezultat de mare clasă.
Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută