Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Noutăți !

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noutăți ! Share Noutăți !


New-age sau spiritualitate urbană, așa am putea descrie trendul pe care merge săptămâna aceasta, și cu siguranță, și următoarele. Teatrul de modă veche, sau noul clasic, devine înlocuit cu experiențe spirituale personalizate chiar, în spații neconvenționale, adică în orice alt loc care nu poate fi numit scenă- la propriu. Inedit, în această formă este spectacolul ”Camera 1306” .

Evenimentul nu are loc pe scenă, ci într-o cameră de hotel reală, unde artiștii provoacă prin coregrafi e și interacțiune cu spectatorul la o simplă idee: ”I am myself”. În aceeași perioadă, suntem provocați cu delicii auditive din care putem alege: concert de pian cu Teo Milea, sau o seară de rock/indie la King s Pub cu trupa clujeană ”Lights Out”, tineri talentați și cu o manieră foarte personală de a interpreta cover-uri, prin stilul british cu care s-au făcut remarcați, toate într-o atmosferă potrivită, convențională chiar, condimentată cu neconvenționalul personal al fi ecăruia, regăsit în atitudine.

Deschidere față de nou, și prezență de spirit e tot ce-ți trebuie ca să fi i săptămâna asta acolo unde se întâmplă ceva. Poate la un atelier de dans contemporan, unde indiferent de vârstă și condiție fi zică, te poți simți liber să explorezi arta prin propriul trup, învățând diferite tehnici utile în prevenția monotoniei și a stresului cotidian. În același ritm, cu același scop, al diversității, e de făcut ceva ce nu am mai făcut, pentru că niciodată nu e prea târziu!

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută