Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

RoDirect 2012, marketing direct de la specialisti!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RoDirect 2012, marketing direct de la specialisti! Share RoDirect 2012, marketing direct de la specialisti!


In perioada **1 – 2 noiembrie** 2012 va avea loc o noua editie a **Conferintei Internationale de Marketing Direct – RoDirect 2012**, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul este adresat tuturor specialistilor in marketing si comunicare din companii ce doresc sa isi eficientizeze strategiile si actiunile de marketing direct.

Pe parcursul celor 2 zile, participantii vor avea ocazia de a intra in culisele comunicarii directe si de a face cunostinta cu **factorii de succes** din spatele campaniilor de marketing direct.

Prima zi a evenimentului, 1 Noiembrie, va fi dedicata conferintei, in cadrul careia participantii vor avea ocazia sa il intalneasca pe **Frans Reichardt**, Chief Customer Ambassador in cadrul Reichardt & Company. Acesta a fost co-fondatorul primei agentii de Internet din Olanda si consultant pentru o gama larga de companii din industriile de publishing, financiar si industria tehnologiei.

In 2006 a fost nominalizat la premiul „DM Man of the Year”. In cadrul **RoDirect**, Frans Reichardt va prezenta participantilor modalitati prin care se pot conecta cu adevarat cu clientii pentru a stabili legaturi mai puternice si de durata cu acestia, stimuland dezvoltarea afacerii.

Pe 2 noiembrie, **Mike Berry**, Digital Marketing Trainer / Consultant, va sustine seminarul “The Best of Digital Marketing Show”, unde va prezenta cele mai bune studii de caz de marketing digital, acoperind toate domeniile de internet marketing, inclusiv e-mail marketing, social media, motoare de cautare si advertising online. Acesta va oferi insights ce nu se gasesc in niciun manual de marketing, prezentand cazuri concrete, exemple de munca de creatie, interviuri video cu clientii si agentiile lor.

Pentru mai multe informatii cu privire la eveniment, va invitam sa accesati [site-ul oficial](http://www.rodirect.ro/2012/).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută