Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Expoziţie: „În întuneric”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expoziţie: „În întuneric” Share Expoziţie: „În întuneric”


Expoziţia **În întuneric** oferă publicului oportunitatea de a observa câteva dintre cele mai des întâlnite animale care sunt active noaptea. Acestea sunt animale pe care, în viaţa cotidiană, nu le întâlnim atât de des sau pe care, deşi ştim că, uneori, locuiesc chiar în casele noastre, nu le putem surprinde cu uşurinţă, ci mai ales noaptea şi, atunci, nu cu mare bucurie.

Expoziţia, aşa cum reiese chiar din denumire, este prezentată în întuneric, vizitatorii fiind conduşi de la un exponat la următorul. Exponatele, însoţite de explicaţii audio, sunt mulaje supradimensionate ale animalelor care permit, aşadar, perceperea detaliilor caracteristice fiecăruia dintre acestea.

**n întuneric** este parte a proiectului **Muzeul Tuturor** demarat de Muzeul Național de Istorie Naturală **Grigore Antipa** începând cu 1 Octombrie, și al cărui principal obiectiv este acela de a facilita accesul persoanelor cu dizabilități la informația culturală și la evenimentele culturale organizate de Muzeu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută