Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Final de Toamnă Orădeană

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Final de Toamnă Orădeană Share Final de Toamnă Orădeană


Cel mai bogat weekend ne aşteaptă în Parcul 1 Decembrie. Dacă aţi ratat până acum cele zece zile de spectacole, nu trebuie să pierdeţi ultimele zile de sărbătoare. Se pare că şi vremea va ţine cu noi şi ne va scuti de ploi. Este, de altfel, ultimul weekend cu manifestări în aer liber, cel care închide sezonul pentru astfel de petreceri câmpeneşti.

Abia după acst weekend realizăm că ne apropiem de iarnă şi ne mutăm întâlnirile mondene în cluburi. Este şi un bun prilej se ne întâlnim cu o mulţime de oameni pe care altfel poate nu am fi avut timp să îi vedem în restul anului. E ca şi cum ţi-ai da întâlnire cu toţi fără ca măcar să fie nevoie să îi suni, să îi chemi. Este de la sine înţeles că dacă este Toamna Orădeană lumea se adună în centrul oraşului pentru a asculta concertele pregătite de municipalitate sau pentru a sta la o poveste şi un vin fiert.

Sunt trupe de trupe în acest an. Ma remarcat lipsa fetiţelor în fuste scurte sau a băieţilor de băieţi. Dacă joi au cântat Partizan, Kumm, les Elephants Bizarres şi Polter Guys, pentru ultimele trei zile au fost înscrişi în program: Vivere, Ana Maria Georgescu, Direcţia 5 şi Vama pentru vineri, Meda Music, Red Wine, Ternipe şi Ovidiu Lipan Ţăndărică & Bosquito pentru sâmbătă. Duminica este dedicată folclorului. La mulţi ani, Oradea! Ne vedem în weekend!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută