Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Biletele pentru spectacolul LORD OF THE DANCE de la Constanta, la un pas de epuizare!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Biletele pentru spectacolul LORD OF THE DANCE de la Constanta, la un pas de epuizare! Share Biletele pentru spectacolul LORD OF THE DANCE de la Constanta, la un pas de epuizare!


Vestea ca Lord Of The Dance va ajunge in premiera la Constanta a starnit o adevarata isterie in randul locuitorilor, acestia cumparand bilete intr-un ritm foarte alert inca din momentul anuntarii evenimentului. O categorie de bilete este epuizata, urmand ca in scurt timp sa se epuizeze si celelalte. In acest moment mai sunt disponibile foarte putine bilete. Preturile acestora sunt cuprinse intre 150 de lei si 300 de lei.

Irlandezii au sustinut deja un spectacol – la Cluj-Napoca, pe 9 octombrie. Urmeaza 2 reprezentatii pe 13 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 16.00 si de la ora 20.00. Spectacolul de la Constanta va avea loc pe 14 octombrie de la ora 20.00 si incheie turneul din tara noastra.

Spectacolul de anul acesta va fi unul nou, cu coregrafii, costume si decoruri noi. Renumitul coregraf Michael Flatley a construit un nou spectacol, si mai grandios decat celelalte versiuni precedente.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul si coregraful Michael Flatley. Oamenii au supranumit acest show „o minune a lumii moderne”, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa.

Pentru spectacolul de la Constanta preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 300 lei: categoria VIP
– 250 lei: categoria 1
– 200 lei: categoria 2
– 150 lei: categoria 3
– 100 lei: categoria 4 – SOLD OUT

Biletele se gasesc la: Magazinele Flanco (Real-sos Mangaliei, nr 195 A, Maritimo-bd Aurel Vlaicu nr 220, Tomis, bd Tomis, nr 391), Libraria Adevarul, Magazinele Diverta (Park, bd Alexandru Lapusneanu, nr 116 C / Maritimo, bd Aurel Vlaicu, nr 220 / Tomis, bd Tomis, nr 391), Domo, Germanos, Vodafone si Orange, Oficiile Postei Romane. Online, acestea se pot achizitiona de pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

Turneul „LORD OF THE DANCE” are loc in perioada 9-14 Octombrie 2012 si a trecut prin Cluj, urmand sa ajunga si la Bucuresti si Constanta, pe 13 respectiv 14 Octombrie. Turneul este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service. Parteneri: Romania TV, Magic FM, Cocor MediaChannel, Replica de Constanta, Cuget Liber, Telegraf, Ziua de Constanta, Adevarul, Sapte Seri, Zile si Nopti, Sunete, Ring, Centrul Vechi, VIP, Ioana, Bucharest NightLife, Stop To Shop, Casa Lux, ADPM.ro, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, Ciao.ro, PeTeava.ro, OrasulM.eu, Wall-Street.ro, BucharestHerald.ro, Ziare.com, eComunicate.ro, Indoor Media, Spard Team, Carpat Guard.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută