Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Drept la final

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Drept la final Share Drept la final


Ce se mai chinuie unii să admire peisajul tomnatic, încărcat de maro, auriu și roșu pe alocuri, purtând povara frigului și soarelui care-și arată colții la prima ieșire pe-afară… S-a forțat destul vara, haine subțiri încă le mai avem disponibile, în speranța că ceva se schimbă.

A trecut vremea în care te gândeai că vara nu dorm și acum uneori se mai ivește sunetul melodiei dintr-o mașină a unui nostalgic estival, care în ciuda vântului și frigului de afară, zâmbește mândru că a rămas tot acolo…la zile de vară, chiar dacă în realitate îi dârdâie bicepsul și numai el știe ce îngheață să pară de neatins. Neatins de frig, neatins de schimbare, neatins de noutatea care se lasă peste oraș. Gros îmbrăcați, trecem cu bine perioada mergând la o expoziție, ascultând muzica potrivită.

E vremea teatrului, rezumatelor de vară, a expozițiilor inedite și a evenimentelor cu stil, ce se disting tot mai mult, din mulțime. Muzică clasică, operă, concerte rock și conexiuni reggae, toate făcute pentru diversitatea din noi, diversitatea din oraș: oameni, aparențe, nostalgici de vară, puțini puternici să privească înainte și să pășească drept. Din lene, comoditate și lipsă de interes, sau frica de noutate. Drept acolo unde se întâmplă ceva. Drept la eveniment! Drept între zeci de oameni care au ceva în comun și stau până la fi nal. O săptămână plină de evenimente cu sens, și căldură spre public, vine! Să ne bucurăm!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută