Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Convenţia Internaţională de Tatuaje la Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Convenţia Internaţională de Tatuaje la Bucureşti Share Convenţia Internaţională de Tatuaje la Bucureşti


Cea de-a treia editie a **Convenţiei Internaţionale de Tatuaje** va avea loc în perioada 12-14 Octombrie 2012, la **Turbohalle**. Conventia se numără clar printre cele mai interesante evenimente ale sezonului.

Dacă acum ceva ani cei cu tatuaje erau o raritate, excentrici şi priviţi cu suspiciune de către societate, acum nu numai că tatuajele au devenit ceva foarte bine tolerat şi cool. Ba chiar mai mult, de multe ori găseşti mai greu persoane care să nu deţină cel puţin unul.

Convenţia va desfăşura tot felul de activităţi dedicate acestei practice-cult, **arta tatuajului**, dar şi body piercing-ului sau body painting-ului.

Ştii tatuajul pe care tot vrei să ţi-l faci de ceva vreme dar încă eziţi pentru că nu ai apucat să te informezi destul sau pentru că nu erai sigur ce salon să alegi? Acum ai şansa de a cunoaşte cei mai buni tatuatori, care vor fi acolo special pentru a te lămuri şi a te ajuta să îţi alegi un design care să se potriveasca personalităţii tale.

De asemenea, poţi achiziţiona accesorii şi haine care să pună în valoare ideea de body art, poţi participa la concursuri sau poţi fi pur şi simplu vizitator. Sau mai bine zis spectator, fiindcă evenimentul are un line-up destul de lung, conferinţa fiind animată de o listă foarte complexă de artişti.

**Biletele** costă 10 lei pe zi sau 20 lei pe abonament. Pentru a vedea line-up-ul ori programul complet puteţi accesa pagina de Facebook a [evenimentului](http://www.facebook.com/events/105972509541142/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută