Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

The Cranberries: biletele la etaj, sold-out

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Cranberries: biletele la etaj, sold-out Share The Cranberries: biletele la etaj, sold-out


**Biletele la etaj** la concertul celor de la The Cranberries **s-au terminat**. Pentru show-ul de joi, 11 octombrie, sunt disponibile in continuare tichete la categoriile Silver Ring (parter), la pretul de 160 lei, si Golden Ring (parter), la pretul de 220 lei. Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.30, iar trupa din deschidere, The Mono Jacks, va intra pe scena la ora 20.00.

Astazi, irlandezii canta la Berlin; destinatia imediat urmatoare e Bucurestiul. Fanii romani vor avea la dispozitie la concertul de la Romexpo atat tricouri cu trupa lor preferata, cat si albume. Ultima aparitie care nu trebuie ratata este un triplu disc, editia Deluxe, cu varianta live a noului show, cuprinzand inregistrari din concertul de la Londra, care a deschis pe
2 octombrie turneul european din aceasta toamna.

**Biletele** se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului The Cranberries in Romania.

Parteneri: Radio Guerrilla, UTV, The Money Channel, Digi 24, Sapte Seri, Adevarul, Dilema Veche, Catavencii, OK! Magazine, Revista Flacara, Rebus, News Outdoor, OOPs Media, ROI, The Light Cinema, MediaImage, Iconcert.ro, 220.ro, peteava.ro, Comunicatedepresa.ro, Rol.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută