Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

“Vin” și veniți !

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Vin” și veniți ! Share “Vin” și veniți !


După ce curățenia oficială de toamnă ”Lets do it” s-a încheiat, în paralel cu alte activități asemănătoare de prin oraș, parcă aerul e mai proaspăt. Proaspăt ca pâinea scoasă din cuptor și papricașul făcut la Buziaș, la Festivalul Papricașului și Vinului, ce are loc duminică, dar nu mai proaspăt ca evenimentele ce ne așteaptă în următoarele luni.

Ca să fim pregătiți, încă ne așteaptă un Inwards, personal, sau sub forma expoziției care invită la un exercițiu de percepție a desenului realității în termenii unei actualități schimbate care induce nevoia de socializare cu orice preț. Continuăm cu o retrospectivă, ajungem la un Twisted Flesh, prin care realitatea se modifică, în scopul de a crea noi forme și interpretări ale unui aspect ușor de recunoscut: trupul.

Oricare ar fi opțiunea, expoziția sau reflecția personală, rezultatul întotdeauna trebuie să conducă spre Paradis, la Calpe Gallery, sau în confortul mental al fiecăruia. Ca tabloul să fie complet, vine concluzia: ”M-am hotărât să devin prost”, pe scena Teatrului Național, un spectacol care prezintă povestea unui geniu care se simte exclus din societate de însăși inteligența lui. Decis să facă o schimbare, pornește pe un drum complet anti-inițiatic, și încearcă să se integreze.

Acestea fiind temele săptămânii în viața urbană, pregătirile de noi începuturi și reflecțiile personale date de evenimentele ce au loc, merg excelent după sau înainte de un vin bun. De preferat ca socoteala de acasă să se potrivească și cu cea din târg, așa că motivația săptămânii de a ieși din casă începe cu VIN! Un VIN foarte bun!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută