Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

The Mono Jacks, în deschidere la Cranberries

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Mono Jacks, în deschidere la Cranberries Share The Mono Jacks, în deschidere la Cranberries


Trupa românească **The Mono Jacks** va cânta în deschiderea concertului pe care The Cranberries îl va susţine pe **11 octombrie**, la complexul Romexpo din Bucureşti. Accesul la concert va fi permis începând cu ora 18.30, iar The Mono Jacks vor intra pe scenă la ora 20.00.

Primul concert The Cranberries în România a avut loc pe 20 iulie 2010 la **Zone Arena** din Bucureşti. Show-ul a fost o trecere prin istoria muzicii The Cranberries, artiştii trecându-şi publicul prin cele mai cunoscute şi iubite piese, rând pe rând.

De data aceasta, bucureştenii de la **Mono Jacks** vor deschide scena pentru celebra trupă. Grupul românesc s-a format în 2008, la iniţiativa lui Doru Trascău de la AB4. În 2010 a apărut albumul de debut al trupei **”Now In Stereo”**, pentru ca următorul an să lanseze un alt material discografic, **“Fortunes”**.

**Biletele** pentru concertul The Cranberries de la Bucureşti, din 11 octombrie, sunt disponibile la preţurile de 220 de lei – Parter Golden Ring, 160 de lei – Parter Silver Ring şi 130 de lei – Etaj.

Tichetele pot fi cumpărate online pe www.eventim.ro sau prin **reţeaua Eventim** (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută