Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Oldies Pub Live Music a împlinit patru ani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Oldies Pub Live Music a împlinit patru ani Share Oldies Pub Live Music a împlinit patru ani


Cel mai cunoscut și mai căutat Pub din Sibiu tocmai a sărbătorit patru ani de la înființare. Ocazie cu care s-a lăsat cu chef mare, alături de prieteni și cu muzică live de calitate.

Povestea Olides Pub a început acum patru ani, pe strada Gheorghe Lazăr, la nr. 6, în spaţioasa pivniţă a unei case din secolul al 18-lea. ”Aici poţi savura un Guiness într-o atmosferă unică pentru că la noi vei asculta doar oldies, adică muzică consacrată care a intrat în istorie”. Cam așa suna descrierea pub-ului de pe Lazăr, care încă de la început s-a dovedit a fi locul potrivit pentru o bere cu prietenii sâmbătă seara sau, dimpotrivă, pentru o seară de distracție la karaoke în fiecare miercuri. Odată cu trecerea timpului a crescut și familia ”oldies”, astfel că au apărut firesc Oldies Ștrand pentru serile de vară și Oldies Pub Live Music – la doi pași de Bulevardul Nicolae Bălcescu. Aici au cântat, pe rând, trupe și artiști foarte apreciați în România, dar și câțiva invitați de renume din străinătate. Pe scena Pub-ului au urcat, în timp: Byron, Luna Amară, Antract, Kumm, Cargo, Iris, Vița de Vie, Ghuess Who, Partizan, Vunk, Alternosfera și mulți, mulți alții.

Petrecerea care a marcat împlinirea celor patru ani a avut loc în 28 septembrie, gazdele pregătind multe surprize pentru prieteni. A venit apoi, doar o zi mai târziu, un nou party și un concert live cu Trupa Veche și Oldiz Bend, evenimente la care intrarea a fost liberă.

Începând cu toamna aceasta Oldies Pub Live Music vă așteaptă cu un spațiu reîmprospătat, cu oferte foarte bune la băuturi și muzică live de cea mai bună calitate. În fiecare luni va fi o seară tematică denumită ”Muzical ne merge bine. Călătorie… armonioasă în centrul Sibiului”, seara de marți se va numi de acum înainte ”S-auzim ce zic ai noștri! Muzică românească, vorbe de duh, refrene de neuitat”, iar seara de miercuri rămâne, ca întotdeauna, pentru karaoke. Joia, în Oldies, știe toată lumea că este seară de concerte și muzică live. Vinerea și sâmbăta avem Oldies Party, iar săptămâna se încheie duminica cu un Staff Party. În plus, pentru toamna aceasta gazdele pregătesc câteva concerte live care cu siguranță vor atrage atenția, însă toate la timpul lor. Deocamdată, ne vedem la karaoke!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută