Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

KOSHEEN live în Bucureşti!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii KOSHEEN live în Bucureşti! Share KOSHEEN live în Bucureşti!


Prin anii ’90 **MTV**-ul încă mai dădea muzică bună, încă mai era o televiziune cumva de nişă, cu Jamiroquai, RHCP, Gorillaz sau Beastie Boys. Atunci când Kosheen au intrat şi ei pe fir, oricine îşi putea da seama că ceva e altfel.

Era greu să pui punctul pe “i”, dar sound-ul avea clar un ceva al său, propriu, dark şi misterios. Fiind una din trupele care nu numai că ignoră cu nonşalanţă orice reguli, **Kosheen** încearcă să joace după propriul lor set. Uşor, uşor, oamenii şi-au dat seama că au ceva special în componenţa muzicii pe care o creează.

Printr-o fuziune a vocii cântăreței **Sian Evans** cu electronica întunecată a lui **Darren Decoder** și **Markee Substance**, britanicii spun o poveste, limitele lor muzicale fiind sfidate și provocate în permanență.

Ca trio, trupa a învățat că iubirea lor nestăvilită pentru rock, hip-hop, jazz, drum’n’bass și folk nu este imposibilă, ba chiar îi poate aduce fulgerător în **charts-urile europene** sau mai sus. Aşa au ajuns să vândă peste jumătate de milion de copii la nivel mondial , dar, în același timp, să îşi urmeze în continuare dorinţa de a transmite ceva, nu doar de a face lume să tropăie şi danseze pe muzica lor.

Ultimul și cel mai nou album al lor **‘Independence’** va fi lansat la sfârșitul lunii septembrie și va avea parte de o lansare excepțională pe data de 12 octombrie, în **Boiler Club** în Cluj, apoi pe 13 octombrie, în **Panic! Club Bucureşti**!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută