Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Foo Fighters fac pauză pentru o perioadă nedeterminată

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Foo Fighters fac pauză pentru o perioadă nedeterminată Share Foo Fighters fac pauză pentru o perioadă nedeterminată


**Dave Ghrol**, solistul trupei Foo fighters a declarat că trupa din care face parte îşi va lua o “vacanţă” pe perioadă nedeterminată, menţionând că nu au plănuit o dată exactă a comeback-ului.

În cadrul concertului pe care **Foo Fighters** l-a susţinut în cadrul Global Citzen Festival din Central Park, Dave a făcut anunţul în faţa celor 60 000 de spectatori: *Fără să facem prea mare caz din asta, vă spun că nu mai avem programate alte concerte după acesta. Asta e, s-a terminat. Sincer, nu ştiu când vom susţine din nou un alt concert.*

Cu toate acestea, fanii s-au putut consola cu unele dintre cele mai appreciate piese ale trupei ca **My Hero**, **All my Life** şi **Best of You**. Înainte să interpretze ultima piesă, **Everlong**, solistul a mărturisit că nu ştie exact când, dar cu siguranţă publicul îi va revedea, aşa că nu sunt motive foarte mari de îngrijorare. Motivul clar pentru pentru care trupa nu şi-a mai planificat alte concerte este încă necunoscut.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută