Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cum a fost la Media Music Awards

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum a fost la Media Music Awards Share Cum a fost la Media Music Awards


Peste 30.000 de oameni din **Piaţa Mare a Sibiului** și peste 1 milion de telespectatori din toată lumea au urmărit aseară prima ediție a **Media Music Awards**, evenimentul care a devansat în profesionalism și audiență orice gală de premii muzicale organizată în România.

Cei mai de succes artiști ai anului, cei care au avut, grație impactului la public, cele mai multe difuzări radio-TV și vizualizări pe internet, au participat la festivitatea de la Sibiu, unde au susținut recitaluri live și au fost premiați la diverse categorii.

***Eleganţă pe covorul roşu***

Pe covorul roșu din Piața Mare și-au făcut apariția, începând cu orele 18.30, coborând din limuzine vintage și asaltați de fani și de camelere de filmat și fotografiat, Antonia, Alex Velea, CRBL, Vunk, Deepcentral, Andreea Bănică, Laurențiu Duță, Smiley, Anda Adam, Ellie White, Corina, Mandinga, Andra.

Artistele au strălucit în rochii elegante care le-au pus în evidență siluetele de vis, le-au descoperit părți ale trupului și chiar, în cazul lui Ellie White, i-a accentuat pântecul, solista fiind însărcinată în opt luni.

Anda Adam a avut, poate, cea mai spectaculoasă apariție vestimentară, optând pentru o rochie tip sirenă, cu imprimeu de clepsidră, având părțile laterale decupate și îmbogățite cu lame metalice aurii. Apariția vedetei a atras un interes major, Anda fiind fotografiată timp de mai multe minute.

O altă apariție interesantă a fost cea a Corinei, care a îmbrăcat o fustă albă cu șolduri supradimensionate și un sutien cu cupe în formă de con, precum cel al celebrei Madonna.

La capitolul apariții masculine, cea mai interesantă alegere vestimentară a avut-o Alex Velea, care a purtat în picioare pantofi sport galbeni fosforescent cu cap de urs.

***Show pe două scene în Piaţa Mare a Sibiului***

Artiștii au petrecut seara în cortul VIP, situat, peste zona publicului, în fața scenei mari unde, o mare parte dintre ei, au și cântat.

Pe o a doua scenă, ei au urcat pentru a-și ridica trofeele, transformând astfel totul într-un show foarte dinamic.

Gala a fost prezentată de Cristi Nițu și Ana Moga și a inceput, conform programului, la orele 19.00 fix, totul derulându-se la minut, precum marile evenimente muzicale de peste Ocean.

Pe scena cea mare, îmbogățită cu un joc de lumini fantastic și cu ecrane cu led pe care au rulat jocuri grafice, au cântat Antonia, Alex Velea, CRBL & Helen & Adda, Connect-R, VUNK & Antonia, Grasu XXL & Spyke & Maximilan, Raluka, Deepcentral, Laurențiu Duță & Andreea Bănică, solista din Bulgaria Desislava, Puya, Smiley, Anda Adam, Loredana, Corina, Andra & What’s Up și Mandinga.

Artiștii au ales că cânte atât hiturile lor din acest an sau din anii trecuți, precum și piese în premieră, așa cum a fost cazul Andei Adam. Artista a îmbrăcat o ținută sport din cea mai recentă colecție Jeremy Scott și a interpetat live noua ei piesă care le-a adus fanilor plăcuta amintire a perioadei Selecta.

În pauzele dintre recitaluri, artiștii au fost premiați, urcând pe scena cea mică pentru a-și ridica trofeele din sticlă.

**Câştigătorii Media Music Awards:**

Best New Artist – Alex Mica
Best Song – Connect-R – Vara nu dorm
Fastest Climber – Connect-R – Vara nu dorm
Best Female – Antonia
Best Featuring – CRBL feat Helen
Kiss Award – Alex Velea
Best Rock – VUNK feat. Antonia – Pleacă
Best Pop – Smiley – Dead Man Walking
Fans Like Award – Antonia
Best Video – VUNK feat. Antonia – Pleacă
Best Male – Smiley
Best Dance – Laurențiu Duță feat. Andreea Bănică – Shining Heart
Media Forest Award – Andra
Best Online Trilulilu – Mandinga – Zaleilah
Best Hip Hop – Guess Who
Premiul Urban.ro – Inna
Best Group – Voltaj
Best Comeback – Ellie White
Premiul de excelență – Loredana

**Media Music Awards** a fost cea mai profesionistă gală de premii muzicale din România, atât din punctul de vedere al organizării impecabile, cu o precizie elvețiană, cât și din cel al trofeelor acordate.

Evenimentul a fost organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale, şi susţinut de Kiss TV si Kiss FM.

Media Music Awards devine astfel prima decernare de premii total transparentă şi de necontestat din România, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012.

„România este o ţară cu artişti excepţionali, muzica produsă şi interpretată de aceştia fiind exportată cu succes pe întregul mapamond. Am primit multe cereri pentru organizarea unui astfel de eveniment şi în România, bazat pe criterii de premiere cuantificabile şi verificabile, care să desemneze cei mai prolifici artişti români pe perioade de câte un an.

Conceptul este utilizat la scară mare pe pieţele occidentale de showbiz, unde competiţia între artişti este extrem de ascuţită. Încercăm integrarea acestui eveniment într-un context european, utilizând informaţiile integrate de chart la nivel european şi extinderea ariei teritoriale, obiectivul final fiind un eveniment muzical, la scară europeană, de talia Eurovision”, declară Adrian Cupşa, CEO Media Forest.

Evenimentul a fost susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România.

Foto: Valentin Beșa, Valentin Navacovschi, Cristian Popoi

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută