Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Concertul J-Lo, anulat pentru moment!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concertul J-Lo, anulat pentru moment! Share Concertul J-Lo, anulat pentru moment!


Concertul pe care **Jennifer Lopez** trebuia să îl susţină la Bucureşti pe **14 noiembrie**, în complexul Romexpo, a fost amânat pentru anul viitor. Chiar dacă a fost confirmat şi reconfirmat, se pare că cerinţele organizatorilor nu au fost totuşi satisfăcute aşa că mega spectacolul a fost anulat.

Motivul tergiversării concertului este suplimentarea pe ultima sută de metri a **pretenţiilor tehnice**, în special în ceea ce priveşte detaliile de scenotehnică.

Aparent, **Pavilionului Central Romexpo**, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor de producţie ale managementului divei latino, iar Bucureştiul nu dispune de o altă sală ce ar putea constitui o alternativă pentru un asemenea concert de anvergură.

Se intenţionează reprogramarea show-ului pentru **anul viitor**, posibil într-un spaţiu deschis, care să permită construirea unei scene ce ar putea satisface pretenţiile tehnicienilor artistei. Asta înseamnă că evenimentul va avea loc, cel mai probabil, vara viitoare.

Biletele deja vândute vor fi valabile pentru data ce urmează a fi programată şi anunţată. Cu toate acestea, persoanele care au cumpărat bilete şi doresc să **recupereze contravaloarea** lor o pot face numai la punctele de vânzare de unde au achiziţionat biletele, începând cu data de **5 octombrie** şi până pe **14 noiembrie** 2012 inclusiv.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută