Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cafenoar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cafenoar Share Cafenoar


În secunda în care aud pe cineva pronunțând cuvântul “cafea” mă vizualizez la o masă mică, rotundă, de lemn, așa cum vezi pe mai toate terasele italiene. Îmi imaginez că sunt într-o braserie franțuzeacă, servind cafea turcească, îndulcită cu miere. În realitate, de cele mai multe ori trebuie să mă mulțumesc cu același tip de cafea: nici prea tare, nici prea aromată, “lungită” cu prea puțin lapte. E de-a dreptul sărbătoare dacă primesc și frișcă!

Poate vă întrebați care-i rostul acestor confesiuni. Ei bine, pentru fiecare dintre noi, cafeaua are diverse semnificații, iar ritualul servirii acesteia este unul specific fiecărei persoane, la fel cum preferințele în ceea ce privește sortimentele de cafea sau felul de preparare al acesteia diferă de la om la om. Cert este că iubitorii de cafea au ceva în comun, pe lângă pasiunea lor pentru pentru această băutură aromată: nu prea se mulțumesc cu puțin. În cazul lor, “less isn’t more”, din contră, cu cât mai mult cu atât mai bine.

Iar la Cafenoar, prima cafenea din Cluj care a înțeles această plăcere ascunsă a tuturor amatorilor de cafea, puteți oricând să vă delectați cu sortimentele voastre preferate de cafea în format XXL. Da, da, ați auzit bine: Hot Maria, Ciocolata Mexicană sau Nocciola Latte, clasicele cappucino, Irish Coffee sau Capucino Vienez le puteți servi în format standard sau extra size: 600 ml! Situat în centrul orașului, mai exact pe strada Regele Ferdinand numărul 36, la etajul 1 al clădirii, Cafenoar este una din cele mai primtitoare cafenele din oraș, cu o capacitate de aproximativ 50 de locuri confortabile, unde, îți poți savura licoarea minune – cafeaua, încă de la primele ore ale dimineții, citind un ziar, o carte bună sau admirând pur și simplu panorama citadină, care reflectă farmecul orașului.

Prin specificul ei, acela de a servi băuturile preferate ale clienților (să nu uită de cocktailurile delicioase ale Cafenoarului – Happy End, Peach Paloma, Absolut Blue Pearl, Apple Mojito, Cuba Libre etc) și în formate King Size, Cafenoar a devenit în scurt timp una din cele mai frecventate cafenele din oraș, cu atât mai mult cu cât clienții sunt mereu răsfățați cu noi și noi sortimente de cafea și cocktailuri. Spre exemplu, în această perioadă puteți încerca două cafele inedite, cafea cu Ginseng, respectiv cafea din orz, ambele sortimente de cafea fiind certificate BIO.

– Regele Ferdinand 36, etajul 1
– Rezervări: +40 757 353 762
– E-mail: office@cafenoar.com
– Orar: L – J: 08.00 – 02.00; V – S: 09.00 – 03.00, D: 12.00 – 02.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută