Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Taxi –o nebunie de spectacol!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Taxi –o nebunie de spectacol! Share Taxi –o nebunie de spectacol!


Puţin peste orele 19:00, în sala arhiplină dar silenţioasă şi-a făcut apariţia trupa **Taxi**. Bandul într-o formă de zile mari, debordând de energie a încins încă din primele minute atmosfera pe, ironic, acordurile piesei Criogenia, care după 14 ani sună senzaţional. A urmat o incursiune printre piesele vechi, dar evergreen.

Momentele de acrobaţie din timpul pieselor Stelele care cad şi Prea Sus au fost o surpriză inedită pentru public şi au denotat scenariul gândit în amănunt, atenţia pentru detalii. În acest sens trebuie menţionat şi decorul dinamic ales cu grijă, luminile şi sonorizarea impecabilă de la început şi până la sfârşit.

Publicul a putut savura un **Dan Teodorescu** foarte empatic şi zglobiu care pe lângă calităţile vocale indiscutabile le-a pus în valoarea şi pe cele umoristice, condimentând seara cu glumele caracteristice.

Dar nu a fost singura apariţie de care ne-am bucurat. De-a lungul serii pe scenă s-au mai perindat şi **Horia Brenciu** care împreună cu solistul a interpretat “I did it my way” într-o versiune superbă, **Mihai Mărgineanu** cu perena Mă iubeşte femeile şi **Smiley** cu care trupa a interpretat piesa Non Stop.

Spre final, în timpul piesei “Eşti iubibilă” scena a fost în flăcări la propriu, graţie momentului de acrobaţii cu flăcări.
Spectacolul a fost foarte bine structurat şi conceput- au fost trei ore de muzică la cel mai înalt nivel, de momente emoţionante presărate cu umor şi multă bună dispoziţie.

Publicul nu i-a lăsat să plece prea uşor, băieţii întorcându-se de trei ori pentru a mai cânta. Spre final scena a fost inundată de copii veniţi să ceară autografe.

Băieţii au promis la începutul showului zgomot doar aşa cum la sfărţitul lumii va mai fi. Şi s-au ţinut de cuvânt. Doar că pe lângă zgomot a fost şi muzică.Una de o calitate incontestasbilă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută