Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantul Exotic Palace

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantul Exotic Palace Share Restaurantul Exotic Palace


„Când am proiectat Restaurantul Exotic Palace, ne-am concentrat toată atenția asupra detaliilor, astfel încât vizita dvs. la noi să nu fie o simplă cină, ci o experiență completă, care să trezească toate simțurile. De la detaliile fine de design interior, în stilul elegant clasic, la luminile discrete, sunetele cu grijă alese, orchestra de muzică live, până la festinul culinar, fiecare element a fost selectat după cele mai riguroase criterii”, ne-au spus cei de la Exotic Palace.

Exotic Palace ne propune o experiență rafinată, într-un local simbol, unde preparatele sofisticate se îmbină cu ambianţa primitoare. Echipa de bucătari e super profi, iar bucătăria e o încântare a simțurilor, prin deliciile pe care le propune. Fie că
optați pentru specialități precum mușchiul de vită cu gorgonzola, broccoli şi baby carrots sau pentru deserturi savuroase precum perele marinate în vin roșu, cu siguranță veți aprecia măiestria bucătarilor.

Dar la toate aceste delicii se adaugă ceva nou: HRANA VIE! Germenii consumați proaspeți sunt alimentele cele mai vii şi declanșează procese intense de dezintoxicare şi reîntinerire. De la cazurile de îmbătrânire prematură, malnutriție, obezitate,
până la bolile de inimă şi chiar cancer, toate pot fi tratate prin introducerea în alimentație a germenilor proaspeți. De aceea bucătăria de la Exotic Palace e o încântare a simțurilor prin deliciile pe care le propune. Poftă bună!

– Exotic Palace
– Str. Lungă, nr. 1, Codlea
– 0730.636772
– www.exoticpalace.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută