Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Fascinaţia MILF

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fascinaţia MILF Share Fascinaţia MILF


Acest acronim devine din ce în ce mai cunoscut şi cu el şi dorinţa domnilor pentru aceste femei frumoase care au şi odrasle. Subiectul este din ce în ce mai discutat sau cel puţin în grupul meu de prieteni. Analizăm destul de tematic şi o doamnă intră greu pe listă, după un studiu cât mai clar, cu criterii bine stabilite.

Aşadar, trebuie să aibă până în 40. Hai, maxim 45 ani, cu un corp de 23 de ani şi cu un zâmbet incredibil, bine aranjată şi tot timpul foarte drăguţă cu toată lumea. În plus, imaginaţia bărbaţilor nu are limite, putem să ne imaginăm orice, doar să ştim pe cine cercetăm şi stabilim ce ne dorim.

MILF sunt rare, dar şi când le vezi înţelegi sensul acestui acronim urban care pe scurt reprezintă atracţia bărbaţilor pentru femei frumoase, cu copii sau la vârsta la care ar trebui să fie cu copii, şi care ai senzaţia că este mult mai interesată de imaginaţia ta şi dorinţele tale lumeşti decât o puştoaică care de abia acum descoperă ce înseamnă “iubirea aproapelui”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută