Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

Descoperă Iașul literar cu Icar Tours

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Descoperă Iașul literar cu Icar Tours Share Descoperă Iașul literar cu Icar Tours


Iașul este orașul meu de suflet și chiar dacă locuiesc aici de câțiva ani buni, în fiecare zi mă surprinde cu ceva nou. Străzile încărcate de legendă, clădirile desprinse parcă din cărțile poștale de demult și oamenii calzi și zâmbitori sunt ca un magnet pentru mine. La un moment dat, am fost plecată din oraș o perioadă mai îndelungată, iar când am revenit mi s-a părut cel mai frumos oraș pe care l-am văzut vreodată.

Aș putea vorbi ore în șir despre toate lucrurile pe care Iașul le oferă celor care se plimbă pe străzile sale, însă mă rezum la o latură pe care mulți dintre noi o văd mai greu. Iașul literar te poartă pe rânduri de poveste, iar agenția de turism Icar Tours te ajută să întorci paginile.

" "

În ultimul an, icariștii au organizat tururi gratuite de oraș și ne-au dezvăluit o altă latură a Iașului. În această toamnă, Icar Tours vine cu o nouă propunere: începând cu luna octombrie, vei descoperi Iașul literar în fiecare miercuri. Turul pietonal literar are ca punct de plecare Parcul Copou și se încheie la Râpa Galbenă. În fiecare miercuri poți descoperi chiar tu traseul și te asigur că la finalul turului, vei avea un motiv în plus să iubești Iașul.

Mai multe detali despre Iașul literar poți afla pe e-mail la ghid@icar.ro sau la telefon 0755 045 330.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută